Gepersonaliseerde Baby-en Kinder Artikelen

Gepersonaliseerde Baby-en Kinder Artikelen

26 februari 2022

Een gepersonaliseerd wieg deken of ledikant deken, hydrofieldoeken met naam, wieg lakentjes met naam, speendoekjes met naam en nog véél meer vind je hier in onze webshop! Al een aantal jaar zijn gepersonaliseerde baby items een echte musthave. Tegenwoordig heeft elke newborn wel iets gepersonaliseerds in zijn of haar jonge bestaan. 

Een teddy wieg deken of teddy ledikant deken met naam is bijvoorbeeld een geweldig kraamcadeau. Een tijdloos dekentje gemaakt van duurzame materialen die jouw kindje altijd warm houden. De teddy dekentjes kunnen gemaakt worden met 4 verschillende kleuren katoen en er is keuze uit 2 lettertypen, klassiek of modern. Ook de kleur van de naam kan zelf gekozen worden. Zo heb je dus altijd een uniek en gepersonaliseerd item voor je kleintje.

Of wat dacht je van een hydrofieldoek met naam? Een kleine hydrofieldoek of een grote. In beige, naturel, oud roze of baby blauw? Met klassiek letters of moderne letters? Een geborduurde hydrofieldoek is ook een heel fijn cadeautje om te geven als kraamcadeau.       

Een kussen met de naam van het kindje. Het happy feelings kussen dat wij zelf maken. Kies ervoor om de naam van het kindje op het kussen te borduren, of misschien ga jij liever voor de mooie tekst 'Moonchild' of een palmboom of luipaard?  

We hebben niet alleen hydrofieldoeken met naam maar ook speendoekjes met naam. Pick your favorite! 

 

          

 

Reacties

Malou:

Ik ben super blij met jullie teddy dekentje en het kussen met naam! Dank voor de fijne service!

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.