Main Sauvage | Prachtig, duurzaam geproduceerd en super zachte materialen

Main Sauvage | Prachtig, duurzaam geproduceerd en super zachte materialen

19 december 2021

Main Sauvage is een jong Frans merk dat heerlijk knuffels voor baby en kinderen maakt, prachtige dekens, hydrofieldoeken, bed organizers en nog veel meer! Main Sauvage besteedt veel aandacht aan het welzijn van kinderen en het milieu. Main Sauvage biedt expressieve, leuke, maar ook esthetische en gevoelige objecten, gemaakt onder de beste omstandigheden.


Alle knuffels zijn gemaakt van Baby Alpacawol, een natuurlijke, ecologische en duurzame vezel. De kleuren die ze gebruiken zijn natuurlijk en van milieuvriendelijke kleurstoffen.

           

De knuffels worden handgemaakt in Bolivia, door vrouwen die hiermee hun gezin kunnen onderhouden. De mesen in Bolivia krijgen goed betaald voor hun prachtige arbeid en hiermee helpt Main Sauvage niet alleen het kindje dat de knuffel krijgt maar ook hele gezinnen in Bolivia die hierdoor kunnen eten een een dak boven hun hoofd hebben.

De hydrofieldoeken, dekens, toilettassen en bed organizers van Main Sauvage worden gemaakt in Portugal, in een door SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit) gecontroleerde fabriek, een wereldwijd erkende, baanbrekende standaard voor de verbetering van ethische praktijken in de hele toeleveringsketen.

Alle katoenen accessoires zijn Oeko-Tex  gecertificeerd, wat ervoor zorgt dat elk onderdeel (stof, kleurstoffen, draden, knopen...) is getest op schadelijke stoffen en daarom onschadelijk is in menselijke ecologische termen.

De artikelen van Main Sauvage zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen die een leven lang meegaan. Elk stuk is gemaakt met veel passie, liefde en een ongelooflijke aandacht voor detail.

Veel shop plezier! 

      

Klik hier op de hele collectie te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.