Play at Slaep.. Consicous Essentials!


Play at Slaep is een slow fashion baby en kinderlabel. In de collectie zitten prachtige bedhemeltjes, maankussens, voedingskussens, hydrofieldoeken, baby badcapes, baby-en kinder beddengoed, maan en sterren muziek mobielen voor boven een wiegje of ledikant en nog veel meer. Allemaal gemaakt van organisch katoen in de mooiste natuurlijke kleuren.

Play at Slaep produceert duurzaam en alle items worden van duurzame materialen gemaakt. Play at Slaep vindt het belangrijk om de wereld mooier te maken. Wanneer je een item van Play at Slaep koopt, koop je een eerlijk en met liefde en gevoel geproduceerd product. Play at Slaep verspilt geen materialen en het is hun doel alleen te produceren wat ze nodig hebben.
De stoffen waarmee wordt gewerkt zijn extreem zacht en fijn om aan te raken. Allemaal Eco katoenen stof met een GOTS certificaat, veilig voor mens en kind.

Omdat Play at Slaep niet over produceert gebeurd het wel eens dat de populaire items uitverkocht zijn. Je kan ons altijd mailen om te vragen wanneer de items weer aangevuld worden en dan houden wij je graag hiervan op de hoogte.

Hieronder een lijstje van de prachtige items van Play at Slaep die je onder andere bij ons in de webshop vindt:

 Groot maankussen / voedingskussen.  | 75,-


 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd