"Poppenhuis Garden" bij de meiden van Roby Dijkshorn

"Poppenhuis Garden" bij de meiden van Roby Dijkshorn

05 augustus 2021

Roby Dijkshoorn is mama van 3 prachtige meiden en is net verhuisd naar een geweldig, mooi, waanzinnig nieuw huis wat ze geweldig heeft ingericht. Prachtig behang, een geweldige keuken, sprookjesachtige kinderkamers, heerlijke kleuren combinaties. Een echte 'must follow' als je van interieur en kinderkamer inspiratie houdt. Je kan haar volgen op instagram via: roby.dijkshoorn

Voor haar 3 meiden heeft ze het Houten Poppenhuis Groot Garden aangeschaft en haar meiden zijn er fan van! 

" We hadden het poppenhuis al een tijdje in de verpakking staan omdat het stond te wachten op het nieuwe huis. Ik zag er een beetje tegenop om het in elkaar te zetten omdat ik niet zo handig ben maar wat was dat snel gedaan! Geen schroeven, schroevendraaiers of enig gereedschap komt er aan te pas. Je kan alle onderdelen zo in elkaar schuiven. Zo handig en hierdoor ook heel leuk om bijvoorbeeld een keer mee te nemen naar opa & oma wanneer de meiden uit logeren gaan. Het poppenhuis heeft een super mooie print waardoor het een geweldig item is in de slaapkamer van een van de meiden. Maar ik zou het ook niet erg vinden hem in de woonkamer te zetten. Ohja.. en als je het dak er af haalt of eraf laat dan heeft het poppenhuis nog een zolder.. ook heel leuk om in te richten met poppenmeubeltjes! Mijn meiden hebben er nu al zoveel plezier van.. laat staan tijdens de herft en de winter, wanneer we weer veel binnen zitten".

In de webshop bieden we nog meer leuke poppenhuizen aan in andere formaten en printen. Neem vlug hier een kijkje om alle poppenhuizen te zien.. 

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.