Mijn naam is Annabelle van der Gevel en ik ben moeder van Benjamin 22 maanden en Havey 5 maanden.  Samen met mijn vriend en de 2 jongens wonen wij in Amsterdam.
In April 2019 ben ik begonnen met het vekopen van de handgemaakte leeuwtjes, na een jaar dit gedaan te hebben via Social Media wilde ik graag een websop ervan maken, het idee geboren uit noodzaak omdat het aannemen van bestellingen via Social Media veel tijd vroeg en ik toen zwanger was van onze tweede zoon en mijn handen vol had aan het maken van de leeuwtjes, de oudste en de zwangerschap. Een klein jaar later is de webshop uitgerold tot een goed gevulde webshop, Het is nooit mijn itentie geweest om een kinderwebsop te starten maar ik ben er gaande weg achter achter gekomen dat ik dit zo ontzetend leuk vind om te doen. Tot de dag van vandaag ben ik ontzettend dankbaar in jouw vetrouwen in Lovt Amsterdam en vind ik niks leuker dan het bedenken van nieuwe producten. nieuwe producten inkopen en creatief bezig zijn. Een deel van de items zijjn door mij zelf bedacht en/of gemaakt en een groot deel zijn producten die met liefde zijn geseleteerd en een mooie toevoeging aan de store zijn.

Bij Lovt Amsterdam vind je voornamelijk handgemaakte producten voor een eerlijke prijs.
Lieve handgemaakte leeuwenhoofdjes voor aan de wand in de baby of kinderkamer, maan of wolklampjes voor een extra gezellige sfeer, handgemaakte hydrofieldoeken met naam en icoontjes, luxe dekentjes voor in de wieg of het ledikant, speciaal voor Lovt Amsterdm ontworpen muurstikers, kinder kleding, handgemaakte poppenhuizen en nog veel meer.


We nemen je graag mee in de wereld van Lovt Amsterdam'.

Wij hopen dat jij net zo blij wordt van onze items in de shop als wij!

Veel liefs, ♡
Annabelle 

© 2020 - 2021 Lovt Amsterdam | sitemap | rss