Baby- en Kinderkamer Styling Advies

Hi,

ik ben Annabelle, moeder van 2 jongens (Benjamin 2 jaar en Harvey 1 jaar). Als moeder weet ik als geen ander hoe fijn het is om een kinderkamer te maken waar je kindje lekker kan spelen, rustig kan slapen en zich veilig voelt. Het geeft je kindje rust en jullie als gezin ook. De dagen zijn vaak al vol en hectisch dus des te fijner is een eigen plek voor de kinderen waar ze zich helemaal fijn voelen. 

Het bezig zijn met de kinderkamer, de inrichting ervan is één van de leukste dingen. Na het behalen van het diploma voor ‘interieur styling’ al enkele jaren geleden, het krijgen van 2 kindjes en de webshop is het, het mooiste moment om alles samen te laten komen en jullie ook te gaan helpen met het creëren van een fijne en persoonlijke kinderkamer.

Loop je tegen verschillende vragen aan bij het inrichten van de baby-of kinderkamer? Wil je graag het hele project uithanden geven of heb je alleen wat klein advies nodig? Het kan hier allemaal en wij helpen je graag.

" Een slaapkamer is voor iedereen belangrijk, dus ook voor de allerkleinste. Het moet een ruimte  zijn om tot rust te komen, een fijne plek om te rusten, lekker te kunnen spelen en een plek om zich veilig te voelen".

Heb je vragen of wil je, je graag aanmelden voor een advies voor jouw baby-of kinderkamer? Mail ons op:
styling@lovt-amsterdam.com en wij gaan jou helpen!

 

Mini advies kinderkamer styling

 

Kleur advies kinderkamer styling

 

Kinderkamer Styling Advies
Styling op maat