Baby- en Kinderkamer Styling Advies

Ben je in blijde verwachting en wil je al een tijdje een begin aan de babykamer maken maar kom je er maar niet uit? Twijfel je welke kleur je het beste op de muur kan gebruiken, welk behang of überhaupt weet je niet zo goed wat je wilt gaan doen?

Is het tijd om van babykamer naar peuterkamer te gaan en weet je niet met welke kleuren je wilt gaan werken en hoe je een fijne en rustgevende kamer voor je kindje creëert?
Kortom.. kom je er niet uit om de baby- of kinderkamer van je dromen te realiseren? Ik help je heel graag!

" Een slaapkamer is voor iedereen belangrijk, zo ook voor de allerkleinste. Het moet een ruimte  zijn om tot rust te komen. Je kindje gun je dit ook, een fijne plek om te rusten, gezellig te kunnen spelen en een plek om zich veilig te voelen".

⤷ KINDERKAMER STYLING ADVIES 

✰ Je wilt graag een sfeervolle baby- of kinderkamer die aasluit op jouw kindje

✰ Een slaapkamer die in lijn is met de rest van jullie interieur waar jullie en jullie kindje blij mee zijn

✰ Een duidelijk uitgewerkt plan hoe het kamertje eruit komt te zien

✰ Je wilt graag zo efficiënt mogelijk te werk gaan zodat je, je tijd en je budget goed besteed

Wat krijg je van ons?

☾ We maken kennis met elkaar middels Facetime of Whatsapp videobellen. We nemen al jullie wensen en de kamer door zodat wij een duidelijk beeld krijgen

☾ Je ontvangt een compleet moodboard waarin je in één oogopslag ziet wat de sfeer van de kamer wordt

☾ Je ontvangt een verf en/of behang voorstel 

☾ Je ontvangt een voorstel voor meubels

☾ Je ontvangt een voorstel voor accessoires 

☾ We maken een simpele plattegrond waar je duidelijk op ziet waar welke items moeten komen in de kamer

☾ Je ontvangt een digitale lijst met alle producten die we hebben uitgezocht met de bijbehorende linkjes om de artikelen makkelijk en snel te kunnen bestellen

☾ Indien gewenst kunnen wij ook alle artikelen bestellen en zorgen dat het bij jullie thuis geleverd wordt. (meerprijs in overleg) 

Good to know

✰ Uiteraard werken we binnen jullie budget

✰ We luisteren naar jullie wensen

✰ We maken gebruik van artikelen uit onze webshop maar ook van andere webshops en winkels. Op onze artikelen uit de webshop ontvang je 10% korting.

✰ Na het ontvangen van het moodboard en stylingplan kan je zo aan de slag en heb je de baby- of kinderkamer binnen no time ingericht.

Totale investering: 349,- incl BTW

JA! Ik wil graag een kinderkamer stylving advies voor 249,- ipv 349,- incl BTW.

Wij bieden éénmalig een early bird prijs aan de hele maand september (2021). Als dank voor jouw vertrouwen.
Pak nu je kans met deze exclusieve prijs, van 249,- incl BTW. Daarna blijft de prijs altijd 349,-

Ik ben moeder van 2 jongens, (Benjamin 2 jaar en Harvey 11 maanden). Ik weet hoe fijn het is om een veilige en gezellige plek voor je kindje te creëren. Je wilt graag een alles omvattende plek voor je kindje maken. Een plek waar ze rustig even zelf kunnen spelen, een boekje kunnen lezen of een filmpje kunnen kijken maar natuurlijk ook goed kunnen slapen. Als ouder wil je graag dat je kind goed slaapt, een rustige en veilige kamer speelt daar zeker ook een rol in. Wil jij graag hulp bij het inrichten van de baby- of kinderkamer? Ik laat je graag zien hoe we alle aspecten (slapen, spelen, leren en ontspanning) kunnen combineren in één kamer en samen een fijne kinderkamer kunnen maken die aan jullie wensen voldoet.

⤷ BASIC ADVIES 

Ben je al begonnen met het inrichten van de kinderkamer maar loop je tegen vragen aan waar je maar niet uitkomt zelf? Vind je het fijn dat iemand met je mee kijkt en je meteen advies geeft? Ik kijk graag met je mee en geef je advies zodat je de kinderkamer helemaal naar jullie wens kan inrichten.

✰ Je wilt graag advies over de inrichten van de kamer, kleur gebruik of het gebruik van accessoires

✰ Je wilt graag een sfeervolle baby- of kinderkamer 

✰ Je wilt graag zo efficiënt mogelijk te werk gaan zodat je, je tijd en je budget goed besteed

Wat krijg je van ons?

☾ Een telefoongesprek of videogesprek van 90 minuten

☾ We geven je direct antwoord op al je vragen

☾ We lopen samen de adviezen door en maken het concreet zodat je meteen aan de slag kan

Good to know

✰ Uiteraard werken we binnen jouw budget

✰ We luisteren naar jullie wensen en beantwoorden al  je interieur vragen

✰ We maken gebruik van artikelen uit onze webshop maar ook van andere webshops / winkels. Op onze artikelen uit de webshop ontvang je 5% korting.

Totale investering: 89,- incl BTW

 
Een kleine impressie van een moodboard dat we gemaakt hebben voor een peuterkamer. Een jongetje van 3 jaar, de wens was; een frisse jongenskamer maar wel met kleur. We hebben hier gewerkt met items uit onze eigen webshop maar ook uit andere online winkels. 

OVER ANNABELLE
Ik ben Annabelle, creatief, ik weet goed wat ik wil, eerlijk, ik help graag andere mensen en daarnaast ben ik mama van Benjamin 2 jaar en Harvey bijna 1 jaar, en dat vind ik het allerleukst dat er is!

Van jongs af aan ben ik al bezig met het inrichten van ruimtes. Is het niet fysiek is het wel in mijn hoofd. Als kind was ik ook altijd mijn kamer opnieuw aan het indelen en inrichten. In 2017 heb ik de opleiding 'interieur styling' gevolgd. Na het behalen van mijn MBO en HBO Hotelschool diploma bleef mijn creatieve kant maar opspelen en was het de hoogste tijd de opleiding 'interieur styling' te volgen.

In de tussentijd heb ik altijd vriendinnen en bekenden tips gegeven over het inrichten van hun huis of specifieke ruimtes in huis. Daarnaast heb ik de laatste 2 jaar al verschillende baby- en kinderkamers mogen inrichten. Ondertussen heb ik zelf 2 kindjes gekregen en is de webshop van leuke hobby tot een serieuze webshop uitgegroeid. De combinatie van de webshop en interieurstyling adviezen voor kinderkamers kon dan ook niet meer uitblijven. Het is dan ook de hoogste tijd om mijn grote passie met jullie te gaan delen. 

Het bedenken en stylen van een baby- of kinderkamer vind ik het allerleukst om te doen, ik help jullie graag om jullie blij te maken met een prachtige baby of kinderkamer. Samen maken we een fijne, veilige en rustgevende plek voor jullie kindje.

Heb je vragen of wil je graag een plekje reserveren voor een kinderkamer styling advies? We vinden het leuk als je contact opneemt via: 
styling@lovt-amsterdam.com 

Liefs,

Annabelle