What we want to tell you..

Filter Down
Wanneer alleen de liefde overblijft..
15 juni 2024

Wanneer alleen de liefde overblijft..

Wanneer alleen de liefde overblijft... 

Rouwen om een kind is eigenlijk iets wat geen enkele ouder zou moeten doen. Daarom wil ik in onze mooie webshop ook plaatsmaken voor verlies en verdriet en ruimte maken voor de liefde voor sterrenkindjes die altijd zal blijven bestaan, ook wanneer het leven eindigt. Tot dat we ooit weer samen zijn!

Lees verder

Why We Love Mrs Ertha!
06 september 2023

Why We Love Mrs Ertha!

Welkom in de wereld van Mrs Ertha. Een merk dat opgezet is door een moeder die de wens had om de leukste kinderkamers voor haar dochters te creëren. Ze wilde de perfecte kinderkamer om in te spelen en om heerlijk in te slapen. De producten van Mrs Ertha zijn tijdloos. Hierdoor hebben ze een langere gebruiksperiode en koop je dus echt een duurzaam product.

Lees verder

Waarom is de moonie beer zo populair?
09 juni 2023

Waarom is de moonie beer zo populair?

De moonie beer is de meest populaire knuffelbeer van dit moment. Maar waarom? Deze lieve schattige knuffel is niet zomaar een knuffel. Het is een knuffel met licht, geluid en een hartslag. Een knuffel, nachtlampje én muziekmobiel in één dus. Deze Moonie beer heeft een hele fijne white- en pink noise. Hierdoor valt jouw kindje heerlijk rustig in slaap.

Lees verder

De voordelen van houten speelgoed
05 januari 2022

De voordelen van houten speelgoed

Wanneer je gaat uitrekenen hoeveel uren jouw kindje per dag, per week, per maand of misschien wel per jaar met speelgoed speelt. Geloof mij dan kom je uit op flink wat uren. Bij het uitkiezen van speelgoed wil je als ouder dat het speelgoed waar jouw kindje mee speelt veilig is.

Lees verder

De fijnste knuffels van Senger Naturwelt
24 augustus 2021

De fijnste knuffels van Senger Naturwelt

Senger Naturwelt is een biologisch speelgoedmerk, opgericht door Sabine en Volker Senger. Alle producten zijn handgemaakt in Duitsland. Senger Naturwelt staat voor liefdevol vakmanschap, hoogwaardige materialen en een mooie afwerking. Daarnaast is duurzame productie een van de diepgewortelde principes van Senger.

Lees verder

Babykamer Danielle de Ridder
05 augustus 2021

Babykamer Danielle de Ridder

Danielle de Ridder is op 8 juni 2021 moeder geworden van Frenkie James. Samen met haar vriend woont ze op de grachten in Amsterdam en werkt ze full-time als influencer. Voor het babykamertje van Frenkie James heeft Danielle meerdere items uit onze webshop gebruikt. Op instagram deelt ze alle leuke ins en outs over het moederschap in haar dagelijks leven als new born mommy. Een hele leuke volgtip! Je kan haar volgen via: www.instagram.com/daniellederidder. 

"Ik heb boven het bedje van Frenkie het Play at Slaep hemeltje in de kleur Latte. We zijn er enorm blij mee, de kleur is zo fijn te combineren met vele beige en bruin tinten, de stof is onwijs zacht en wat ik ideaal vind is dat het hemeltje gewassen kan worden. Ik vind het echt een aankoop voor vele jaren en kan ik hem over een paar jaar ook boven zijn bedje hangen wanneer hij over gaat naar een peuterbed of kunnen we hem gebruiken om en gezellig speelhoekje mee te maken.

 

"Het velvet letter kussen hebben we in de kleur off-white en vind ik echt een te gekke eyecatcher in Frenke zijn kamertje. Hij staat nu in zijn ledikant maar is eigenlijk op elke plek in zijn kamer leuk. Onwijs knap en mooi gemaakt en de velvet stof is super zacht. Het is dus ook een leuk kussen om mee te spelen. WIj hebben hem gekregen als kraamcadeau en ik onthoud dit sowieso voor als ik zelf een kraamcadeautje nodig heb voor vriendinnetjes."

 

Lees verder