What we want to tell you..

Filter Down
Het aftellen naar Sinterklaas
15 september 2023

Het aftellen naar Sinterklaas

Het aftellen naar Sinterklaas..

De zomervakantie is weer voorbij, de scholen zijn weer begonnen en iedereen doet weer zijn best om in het "normale ritme" te komen en dat terwijl we nog even mogen genieten van een mooie nazomer! In tussen kun je er niet meer om heen. In de supermarkten zijn de eerste stellages alweer opgebouwd en vliegen de pepernoten, chocoladeletters en het gevuld speculaas je om de oren wanneer je jouw wekelijkse boodschappen doet. We kunnen er niet om heen, het aftellen naar Sinterklaas is weer begonnen! 

Ben je benieuwd naar de leukste cadeautjes voor Sinterklaas dit jaar? 

Ook dit jaar hebben we voor jullie inspiratie met betrekking tot de leukste sinterklaascadeautjes voor jouw kindje. Bij het vinden van de leukste sinterklaascadeautjes houden we rekening met veiligheid, duurzaamheid, creativiteit en de ontwikkeling van het kind.

Houtenspeelgoed 

In onze vorige blog gaven we de voordelen van houtenspeelgoed al aan. Bij het produceren van dit speelgoed komen geen schadelijke stoffen vrij. Ook gaat houtenspeelgoed veel langer mee en is het biologisch afbreekbaar. Omdat in houtenspeelgoed geen giftige stoffen verwerkt zijn is het veel gezonder voor jouw kindje.

Neem hier een kijkje bij Sinterklaastips voor houtenspeelgoed!

Magnetisch speelgoed

Één van de grootste rages momenteel is magnetisch speelgoed. En wees eerlijk het is natuurlijk ook super cool! Kinderen vanaf hele jonge leeftijd kunnen hun creativiteit al uiten door het bouwen van prachtige vormen en structuren. Dit helpt bij het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht en het verbeteren van de fijne motoriek.
Neem hier een kijkje bij Sinterklaastips voor magnetisch speelgoed!
 
Praktische cadeautjes
 
Kinderen worden vaak overladen met speelgoed. Daarom is het ook erg leuk om praktische cadeautjes te geven. Bijvoorbeeld het leuke service van Rice. Het populaire viervakkenbord is razend populair en maakt van iedere maaltijd een feestje. Extra leuk natuurlijk met een bijpassende mok. Het servies is ontzettend praktisch in gebruik. Het kan tegen een stootje en eenvoudig gewassen worden in de vaatwasser. Wat wil je nog meer? Ook fijn is dat dit servies niet naar rubber smaakt zoals vele andere borden en bekers wel doen.
Nieuwsgierig? Check hier alle leuke kleurtjes en printjes van het RICE servies. 

Lees verder

Why We Love Mrs Ertha!
06 september 2023

Why We Love Mrs Ertha!

Welkom in de wereld van Mrs Ertha. Een merk dat opgezet is door een moeder die de wens had om de leukste kinderkamers voor haar dochters te creëren. Ze wilde de perfecte kinderkamer om in te spelen en om heerlijk in te slapen.

Ze startte met een kleine 'poster' collectie om de muren van de kinderslaapkamer op te vrolijken. De collecties groeide, kreeg een duidelijk handschrift en bereikten steeds meer families en winkels over de hele wereld.

Mrs Ertha staat voor een eerlijke en duurzame productie. Er wordt altijd gestreefd naar het zo duurzaam en eerlijk mogelijk blijven produceren.

De producten van Mrs Ertha zijn tijdloos. Hierdoor hebben ze een langere gebruiksperiode en koop je dus echt een duurzaam product. Mrs Ertha wil graag producten verkopen die net zo lang mee gaan als zij verdienen in plaats dat de trends en de huidige markt beslist of een product nog 'in' is.

Mrs Ertha komt ieder voorjaar met een geweldige zwemcollectie en zomercollectie. Unieke zwemvesten met een extra bovenkant waardoor je kindje extra goed blijft drijven in geweldige prints. Zwemvesten in rustige kleuren die voor zowel jongens als meisjes gebruikt kunnen worden. De zwemcollectie is in dezelfde prints beschikbaar in verschillende badpakjes, zwembroekjes, bikini's en jongens zwembroeken, allemaal gemaakt van gerecycled polyester. Leuk te combineren met bijpassende waterschoentjes of zomermocassins.    

Mrs Ertha badpak Cute StrawberriesMrs Ertha Puddle Jumper Vintage Square

 

Wanneer de zomer plaats maakt voor koudere en natte dagen en de herfst steeds dichterbij komt brengt Mrs Ertha ieder jaar een hele fijne herfst- en wintercollectie uit. Deze bestaat uit heerlijke jasjes voor de herfst en warmere winterdagen in veel verschillende kleuren en maten. De tijdloze jasjes zijn super fijn om mee te spelen. Maar ook heeft Mrs Ertha heerlijke warme en stoere boots voor zowel jongens als meisjes, verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De binnenkant is volledig van wol wat zorgt voor heerlijke warme voetjes. Wanneer kindjes lekker buiten willen spelen en het gaat regen heeft Mrs Ertha de leukste paraplu's. Deze paraplu's hebben een omgekeerde opening wat het dagelijkse gebruik eenvoudig maakt. Het openen is veiliger op deze manier doordat er minder contact is met de randen. Verkrijgbaar in de meest vrolijke printjes waardoor iedere regen bui een feestje wordt.

Mrs Ertha Frizzy BootMrs Ertha Paraplu

Maar ook heeft Mrs Ertha unieke handgemaakte knuffelpoppen in verschillende culturen uitgebracht. Waar jou kindje niet alleen heel fijn mee kan spelen maar die ook een prachtige accessoire vormen in het interieur van jouw baby- of kinderkamer. De details van deze handgemaakte pop zijn prachtig.

Mrs Ertha Knuffelpop Lilly Toot sen Sugar BeeMrs Ertha Knuffelpop Lilly Toots


Een echte lifesaver voor new born mama's.. deze prachtige muziek doosje Met een lichtje erin die je in 4 verschillende standen kunt zetten. De teddy muziek mobiel is verkrijgbaar in een maan, hart, regen of ster.  De handgemaakte muziekdoosjes in de binnenkant van de mobiel spelen de mooiste liedjes af. {Endless love (hartje),  Fly me to the moon (maan), You are my sunshine (ster), Somewhere over the rainbow (regenboog).

 

Mrs Ertha Night Buggies MaanMrs Ertha Night Buggies

     

Lees verder

Moonie Knuffel | Waarom is de moonie zo populair?
09 juni 2023

Moonie Knuffel | Waarom is de moonie zo populair?

Waarom is de Moonie knuffel de meest populaire knuffelbeer? 

De Moonie beer is de meest populaire knuffelbeer van dit moment. Maar waarom? Deze lieve schattige knuffel is niet zomaar een knuffel. Het is een knuffel met licht, geluid en een hartslag. Een knuffel, nachtlampje én muziekmobiel in één dus. Deze Moonie beer heeft een hele fijne white- en pink noise. Hierdoor valt jouw kindje heerlijk rustig in slaap. Wordt jouw kindje wakker en begint jouw kindje te huilen? Dan speelt de beer een rustgevend en kalmerend geluid af zodat jouw kindje weer heerlijk en rustig in slaap kan vallen.

Moonie ontwerpt kalmerende knuffels die je kindje zo in slaap wiegen. De knuffels hebben verschillende kleuren led lampjes in hun buikje en kunnen de geur opnemen van mama. Samen met de zachte melodie worden ze het beste vriendje van jouw kindje.

Moonie beer knuffelMoonie Beer

Ik kan het mij nog heel goed herinneren. Mijn zoontje kwam iedere avond moeilijk in slaap. Het allerliefste viel hij tegen mij aan in slaap. Hierdoor kreeg ik zelf weinig slaap, sliep ik nachten niet of in de meest ingewikkelde posities. Ik had er alles voor over dat hij een goede nachtrust kreeg. Maar dit brak mij uiteindelijk op. Het maakte mij onzeker. Voor veel kersverse is het best een dilemma als jouw kindje moeilijk in slaapt komt, slecht slaapt of veel huilt. Bij de meeste baby’s zijn dit korte fases, maar bij sommige baby's duurt deze fase langer. Het kan baby’s maar vooral ouders uitputten. Soms is er een oorzaak, zoals bijvoorbeeld een allergie, maar vaak is het de behoefte van geborgenheid die baby’s doet huilen wanneer ze alleen in hun bedje liggen. Hoewel ik de eerste maanden een co-sleeper naast ons bed had staan wilde mijn zoontje maar één ding en dat was geborgenheid. Zo dicht mogelijk tegen mij aan. Mijn geur en hartslag zorgden voor die geborgenheid en zorgden er uiteindelijk voor dat hij heerlijk kon slapen. Maar dit hield ik niet lang vol. Toen ik Lovt Amsterdam overnam ben ik mij gaan verdiepen in deze Moonie beren. Ik wilde deze beer heel graag uitproberen. Was het echt waar? Al die positieve verhalen die deze knuffel beer de meest populaire knuffel van dit moment maakten. Ik besloot hem uit te proberen. De eerste dagen was het even wennen. Maar na een paar dagen merkte ik echt verschil. Het licht en geluid is een geweldige oplossing voor een onrustige baby. De Moonie is namelijk de enige slaapknuffel met een echte opname van de hartslag in de buik van een moeder, dus niet door computers gegenereerd. Ik merkte direct dat mijn zoontje dit geluid herkende, want hij werd hier erg rustig van. Een teken dat hij zich in zijn bedje veilig voelde. De losse adapter in het buikje van de Moonie beer produceert naast de hartslag ook rustgevende zee- en bosgeluiden én heeft een lampje met diverse kleuren. Nog iedere dag gebruik ik de Moonie bij het bed ritueel. Het is in middels zijn grote vriend en hij gaat overal mee naar toe. In begin was het lampje ook erg handig tijdens de nachtelijke verschoningen. Wanneer jouw kindje ouder is en de knuffel niet meer nodig heeft om in slaap te vallen is het ook een ideale knuffel om te gebruiken voor oudere kindjes die bang zijn in het donker.                                            De adapter laadt je op via een USB kabel. De Moonie heeft zo nu en dan een wasbeurtje nodig, dit kan op een eenvoudige manier in de wasmachine maar dan moet je de adapter wel uit het buikje halen. De adapter kan niet in de wasmachine. Ik ben mij er van bewust dat het voor veel ouders een behoorlijke investering is zo'n knuffel. Maar wanneer je echt te maken hebt met slapeloze nachten, een huilende of onrustige baby is dit echt een investering waard.


Details Moonie Beer:

✰ 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen
✰ Afmetingen : 28 x 16 cm
✰ 5 verschillende LED lichtjes
✰ 5 verschillende geluiden (o.a baarmoedergeluid)
✰ Smart cry detector
✰ USB oplaadbaar

We hebben de Moonie knuffels in 3 kleuren in de shop. Moonie Cappuccino, Moonie Sand en Moonie Caramel.

Moonie knuffel - Moonie beer

Moonie wordt gegarandeerd de beste vriend van jouw kleintje en is een echte musthave voor op je babyuitzet lijst.

Lees verder

De Voordelen Van Hout Speelgoed!
05 januari 2022

De Voordelen Van Hout Speelgoed!

Wanneer je gaat uitrekenen hoeveel uren jouw kindje per dag, per week, per maand of misschien wel per jaar met speelgoed speelt. Geloof mij dan kom je uit op flink wat uren. Bij het uitkiezen van speelgoed wil je als ouder dat het speelgoed waar jouw kindje mee speelt veilig is. Vooral jonge kindjes stoppen hun speelgoed vaak in hun mond.                                    Het is fijn om te weten dat kindjes speelgoed zonder gevaren in hun mond kunnen stoppen. Bij het produceren van speelgoed van hout komen er geen schadelijke stoffen vrij. Hout is een natuurlijk materiaal en wordt ook behandeld met natuurlijke materialen. Daarmee kan houten speelgoed veiliger zijn dan speelgoed van bijvoorbeeld kunststof of plastic. Speelgoed van hout is vaak veel robuuster en daarmee ook een stuk veiliger omdat het simpelweg niet in de mond kan.

Wat zijn de voordelen van hout speelgoed?

✰ Het is een natuurlijk product
✰ Kinderen stoppen het minder snel in hun mond
✰ Het is een duurzaam product
✰ Het gaat lang mee
✰ Het blijft in de familie (vaak)
✰ Het is mooi om te zien en het staat niet vervelend in huis / woonkamer.

We hebben in de webshop verschillend hout speelgoed. Neem een kijkje!

Hout kindermes

Lees verder

De fijnste knuffels van Senger Naturwelt
24 augustus 2021

De fijnste knuffels van Senger Naturwelt

Senger Naturwelt is een biologisch speelgoedmerk, opgericht door Sabine en Volker Senger. Alle producten zijn handgemaakt in Duitsland. Senger Naturwelt staat voor liefdevol vakmanschap, hoogwaardige materialen en een mooie afwerking. Daarnaast is duurzame productie een van de diepgewortelde principes van Senger.

De knuffels van Senger Naturwelt zijn een knuffelvriend voor klein en groot. De zachte knuffels zijn geschikt voor koude nachten en buikkrampjes bij de allerkleinsten. Hiervoor hebben de knuffels van Senger Naturwelt een kussentje in de buik.

Het kussentje bevat kleine kersenpitten, haal het kussentje via de rits uit de buik van de knuffel. Verwarm het op een milieuvriendelijke wijze op de verwarming of ongeveer 2-3 minuten in de oven op 75°C. Laat het kussentje eventjes liggen en voel of die niet te heet is, stop hem terug in de buik van de knuffel en rits hem dicht. 

De knuffels van Senger Naturwelt zijn gemaakt van biologisch kantoen en gevuld met zuiver wol. Wanneer de knuffels een vlek hebben kan je die het makkelijkst en beste even plaatselijk schoonmaken met ossengalzeep. De knuffel mag ook samen met je kindje in bad. Na het badderen dep je de knuffel droog tussen de handdoek en breng hem in vorm voordat je hem te drogen legt. Was de knuffel niet in de wasmachine, de temperatuurschommelingen van de wasmachine kunnen ervoor zorgen dat de wollen vulling krimpt. Op de hand wassen met lauwwarm water kan wel, zorg er wel voor dat de temperatuur van het water gelijk blijft. Let op: haal voordat de knuffel in bad gaat het warmte kussentje uit de buik!

Senger Naturwelt biedt verschillende knuffels aan, hieronder vind je de meest populaire knuffels:

 

2. Senger Naturwelt Gans Wit | Groot

3. Senger Naturwelt Gans Grijs | Klein

4. Senger Naturwelt Gans Grijs | Groot

5. Senger Naturwelt Knuffel Beer | Klein

6. Senger Naturwelt Knuffel Beer | Groot


7. Senger Naturwelt Olifant | Klein

 

Lees verder

Babykamer Danielle de Ridder
05 augustus 2021

Babykamer Danielle de Ridder

Danielle de Ridder is op 8 juni 2021 moeder geworden van Frenkie James. Samen met haar vriend woont ze op de grachten in Amsterdam en werkt ze full-time als influencer. Voor het babykamertje van Frenkie James heeft Danielle meerdere items uit onze webshop gebruikt. Op instagram deelt ze alle leuke ins en outs over het moederschap in haar dagelijks leven als new born mommy. Een hele leuke volgtip! Je kan haar volgen via: www.instagram.com/daniellederidder. 

"Ik heb boven het bedje van Frenkie het Play at Slaep hemeltje in de kleur Latte. We zijn er enorm blij mee, de kleur is zo fijn te combineren met vele beige en bruin tinten, de stof is onwijs zacht en wat ik ideaal vind is dat het hemeltje gewassen kan worden. Ik vind het echt een aankoop voor vele jaren en kan ik hem over een paar jaar ook boven zijn bedje hangen wanneer hij over gaat naar een peuterbed of kunnen we hem gebruiken om en gezellig speelhoekje mee te maken.

 

"Het velvet letter kussen hebben we in de kleur off-white en vind ik echt een te gekke eyecatcher in Frenke zijn kamertje. Hij staat nu in zijn ledikant maar is eigenlijk op elke plek in zijn kamer leuk. Onwijs knap en mooi gemaakt en de velvet stof is super zacht. Het is dus ook een leuk kussen om mee te spelen. WIj hebben hem gekregen als kraamcadeau en ik onthoud dit sowieso voor als ik zelf een kraamcadeautje nodig heb voor vriendinnetjes."

 

Lees verder