Over Lovt Amsterdam

'Follow your dreams and you will find your way..'

Lovt Amsterdam is een online baby- en kinderwinkel, geboren uit een hobby en een passie voor creativiteit en inrichting.
Met heel veel liefde en plezier werken we dagelijks met een mooi team aan onze webshop.

We zijn ontzettend dankbaar in jouw vertrouwen in Lovt Amsterdam. Bij Lovt Amsterdam houden we ons dagelijks bezig met het bedenken, maken en inkopen van nieuwe producten. Wij vinden niks leuker dan dat! We proberen de klant zoveel mogelijk te inspireren door onder andere het stijlen van kinderkamers met producten uit onze eigen webshop. Ook maken we kleine moodboards om zo te laten zien welke artikelen je goed met elkaar kan combineren.

De producten in de webshop zijn met liefde geselecteerd. Ons hart maakt een sprongetje wanneer nieuwe bestellingen binnenkomen deze plaatsen we dan zo spoedig mogelijk online.

Bij Lovt Amsterdam vind je veel handgemaakte producten voor een eerlijke prijs. Handgemaakte leeuwenhoofdjes voor aan de wand in de baby- of kinderkamer, maan of wolklampjes voor een extra gezellige sfeer, handgemaakte hydrofieledoeken met naam en icoontjes, luxe dekentjes voor in de wieg of ledikant, een groot assortiment behang, een mooie en fijne selectie kinderkleding, handgemaakte poppenhuizen, baby essentials, prachtige en baby-en kinderbedden en nog veel meer.

‘Wij nemen je graag mee in de wereld van Lovt Amsterdam’

Wij hopen dat jij net zo blij wordt van onze items in de shop als wij!

Veel liefs, ♡
Team Lovt Amsterdam