Over Lovt Amsterdam

'Follow your dreams and you will find your way..'

Een online baby-en kinderwinkel, geboren uit een hobby en een passie voor creativiteit, inrichten en voor mooie plaatjes maken.
Wat begon als een 'hobby', is ondertussen uitgegroeid tot een serieuze webshop waar fulltime aan wordt gewerkt. Met heel veel liefde en plezier!

Tot de dag van vandaag ben ik ontzettend dankbaar in jouw vertrouwen in Lovt Amsterdam en vind ik niks leuker dan het bedenken van nieuwe producten, nieuwe producten inkopen en creatief bezig zijn. Bij Lovt Amsterdam proberen we de klant zoveel mogelijk te inspireren dmv het stylen van kinderkamers met onze eigen producten uit de shop. Kleine moodboards maken om jullie zo te laten zien welke artikelen je goed met elkaar kan combineren en verassende ideeën aandragen.

Een deel van de items in de webshop zijn door mij zelf bedacht en/of gemaakt en een groot deel zijn producten die met liefde zijn geselecteerd en waar ons hart een sprongetje van maakt wanneer ze binnenkomen of wanneer we ze online zetten.

Bij Lovt Amsterdam vind je handgemaakte producten voor een eerlijke prijs. Lieve hand gemaakte leeuwenhoofdjes voor aan de wand in de baby of kinderkamer, maan of wolklampjes voor een extra gezellige sfeer, handgemaakte hydrofieldoeken met naam en icoontjes, luxe dekentjes voor in de wieg of het ledikant, een groot assortiment behang, een mooie en fijne selectie kinderkleding, handgemaakte poppenhuizen, baby essentials, prachtige en baby-en kinderbedden en nog veel meer.

‘Wij nemen je graag mee in de wereld van Lovt Amsterdam’

Wij hopen dat jij net zo blij wordt van onze items in de shop als wij!

Veel liefs, ♡
Team Lovt Amsterdam