Babykamer Danielle de Ridder

Babykamer Danielle de Ridder

05 augustus 2021

Danielle de Ridder is op 8 juni 2021 moeder geworden van Frenkie James. Samen met haar vriend woont ze op de grachten in Amsterdam en werkt ze full-time als influencer. Voor het babykamertje van Frenkie James heeft Danielle meerdere items uit onze webshop gebruikt. Op instagram deelt ze alle leuke ins en outs over het moederschap in haar dagelijks leven als new born mommy. Een hele leuke volgtip! Je kan haar volgen via: www.instagram.com/daniellederidder. 

"Ik heb boven het bedje van Frenkie het Play at Slaep hemeltje in de kleur Latte. We zijn er enorm blij mee, de kleur is zo fijn te combineren met vele beige en bruin tinten, de stof is onwijs zacht en wat ik ideaal vind is dat het hemeltje gewassen kan worden. Ik vind het echt een aankoop voor vele jaren en kan ik hem over een paar jaar ook boven zijn bedje hangen wanneer hij over gaat naar een peuterbed of kunnen we hem gebruiken om en gezellig speelhoekje mee te maken.

 

"Het velvet letter kussen hebben we in de kleur off-white en vind ik echt een te gekke eyecatcher in Frenke zijn kamertje. Hij staat nu in zijn ledikant maar is eigenlijk op elke plek in zijn kamer leuk. Onwijs knap en mooi gemaakt en de velvet stof is super zacht. Het is dus ook een leuk kussen om mee te spelen. WIj hebben hem gekregen als kraamcadeau en ik onthoud dit sowieso voor als ik zelf een kraamcadeautje nodig heb voor vriendinnetjes."

 

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.