De fijnste knuffels van Senger Naturwelt

De fijnste knuffels van Senger Naturwelt

24 augustus 2021

Senger Naturwelt is een biologisch speelgoedmerk, opgericht door Sabine en Volker Senger. Alle producten zijn handgemaakt in Duitsland. Senger Naturwelt staat voor liefdevol vakmanschap, hoogwaardige materialen en een mooie afwerking. Daarnaast is duurzame productie een van de diepgewortelde principes van Senger.

De knuffels van Senger Naturwelt zijn een knuffelvriend voor klein en groot. De zachte knuffels zijn geschikt voor koude nachten en buikkrampjes bij de allerkleinsten. Hiervoor hebben de knuffels van Senger Naturwelt een kussentje in de buik.

Het kussentje bevat kleine kersenpitten, haal het kussentje via de rits uit de buik van de knuffel. Verwarm het op een milieuvriendelijke wijze op de verwarming of ongeveer 2-3 minuten in de oven op 75°C. Laat het kussentje eventjes liggen en voel of die niet te heet is, stop hem terug in de buik van de knuffel en rits hem dicht. 

De knuffels van Senger Naturwelt zijn gemaakt van biologisch kantoen en gevuld met zuiver wol. Wanneer de knuffels een vlek hebben kan je die het makkelijkst en beste even plaatselijk schoonmaken met ossengalzeep. De knuffel mag ook samen met je kindje in bad. Na het badderen dep je de knuffel droog tussen de handdoek en breng hem in vorm voordat je hem te drogen legt. Was de knuffel niet in de wasmachine, de temperatuurschommelingen van de wasmachine kunnen ervoor zorgen dat de wollen vulling krimpt. Op de hand wassen met lauwwarm water kan wel, zorg er wel voor dat de temperatuur van het water gelijk blijft. Let op: haal voordat de knuffel in bad gaat het warmte kussentje uit de buik!

 

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.