Het aftellen naar Sinterklaas

Het aftellen naar Sinterklaas

15 september 2023

Het aftellen naar Sinterklaas..

De zomervakantie is weer voorbij, de scholen zijn weer begonnen en iedereen doet weer zijn best om in het "normale ritme" te komen en dat terwijl we nog even mogen genieten van een mooie nazomer! In tussen kun je er niet meer om heen. In de supermarkten zijn de eerste stellages alweer opgebouwd en vliegen de pepernoten, chocoladeletters en het gevuld speculaas je om de oren wanneer je jouw wekelijkse boodschappen doet. We kunnen er niet om heen, het aftellen naar Sinterklaas is weer begonnen! 

Ben je benieuwd naar de leukste cadeautjes voor Sinterklaas dit jaar? 

Ook dit jaar hebben we voor jullie inspiratie met betrekking tot de leukste sinterklaascadeautjes voor jouw kindje. Bij het vinden van de leukste sinterklaascadeautjes houden we rekening met veiligheid, duurzaamheid, creativiteit en de ontwikkeling van het kind.

Houtenspeelgoed 

In onze vorige blog gaven we de voordelen van houtenspeelgoed al aan. Bij het produceren van dit speelgoed komen geen schadelijke stoffen vrij. Ook gaat houtenspeelgoed veel langer mee en is het biologisch afbreekbaar. Omdat in houtenspeelgoed geen giftige stoffen verwerkt zijn is het veel gezonder voor jouw kindje.

Neem hier een kijkje bij Sinterklaastips voor houtenspeelgoed!

Magnetisch speelgoed

Één van de grootste rages momenteel is magnetisch speelgoed. En wees eerlijk het is natuurlijk ook super cool! Kinderen vanaf hele jonge leeftijd kunnen hun creativiteit al uiten door het bouwen van prachtige vormen en structuren. Dit helpt bij het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht en het verbeteren van de fijne motoriek.
Neem hier een kijkje bij Sinterklaastips voor magnetisch speelgoed!
 
Praktische cadeautjes
 
Kinderen worden vaak overladen met speelgoed. Daarom is het ook erg leuk om praktische cadeautjes te geven. Bijvoorbeeld het leuke service van Rice. Het populaire viervakkenbord is razend populair en maakt van iedere maaltijd een feestje. Extra leuk natuurlijk met een bijpassende mok. Het servies is ontzettend praktisch in gebruik. Het kan tegen een stootje en eenvoudig gewassen worden in de vaatwasser. Wat wil je nog meer? Ook fijn is dat dit servies niet naar rubber smaakt zoals vele andere borden en bekers wel doen.
Nieuwsgierig? Check hier alle leuke kleurtjes en printjes van het RICE servies. 

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.