Why We Love Mrs Ertha!

Why We Love Mrs Ertha!

06 september 2023

Welkom in de wereld van Mrs Ertha. Een merk dat opgezet is door een moeder die de wens had om de leukste kinderkamers voor haar dochters te creëren. Ze wilde de perfecte kinderkamer om in te spelen en om heerlijk in te slapen.

Ze startte met een kleine 'poster' collectie om de muren van de kinderslaapkamer op te vrolijken. De collecties groeide, kreeg een duidelijk handschrift en bereikten steeds meer families en winkels over de hele wereld.

Mrs Ertha staat voor een eerlijke en duurzame productie. Er wordt altijd gestreefd naar het zo duurzaam en eerlijk mogelijk blijven produceren.

De producten van Mrs Ertha zijn tijdloos. Hierdoor hebben ze een langere gebruiksperiode en koop je dus echt een duurzaam product. Mrs Ertha wil graag producten verkopen die net zo lang mee gaan als zij verdienen in plaats dat de trends en de huidige markt beslist of een product nog 'in' is.

Mrs Ertha komt ieder voorjaar met een geweldige zwemcollectie en zomercollectie. Unieke zwemvesten met een extra bovenkant waardoor je kindje extra goed blijft drijven in geweldige prints. Zwemvesten in rustige kleuren die voor zowel jongens als meisjes gebruikt kunnen worden. De zwemcollectie is in dezelfde prints beschikbaar in verschillende badpakjes, zwembroekjes, bikini's en jongens zwembroeken, allemaal gemaakt van gerecycled polyester. Leuk te combineren met bijpassende waterschoentjes of zomermocassins.    

Mrs Ertha badpak Cute StrawberriesMrs Ertha Puddle Jumper Vintage Square

 

Wanneer de zomer plaats maakt voor koudere en natte dagen en de herfst steeds dichterbij komt brengt Mrs Ertha ieder jaar een hele fijne herfst- en wintercollectie uit. Deze bestaat uit heerlijke jasjes voor de herfst en warmere winterdagen in veel verschillende kleuren en maten. De tijdloze jasjes zijn super fijn om mee te spelen. Maar ook heeft Mrs Ertha heerlijke warme en stoere boots voor zowel jongens als meisjes, verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De binnenkant is volledig van wol wat zorgt voor heerlijke warme voetjes. Wanneer kindjes lekker buiten willen spelen en het gaat regen heeft Mrs Ertha de leukste paraplu's. Deze paraplu's hebben een omgekeerde opening wat het dagelijkse gebruik eenvoudig maakt. Het openen is veiliger op deze manier doordat er minder contact is met de randen. Verkrijgbaar in de meest vrolijke printjes waardoor iedere regen bui een feestje wordt.

Mrs Ertha Frizzy BootMrs Ertha Paraplu

Maar ook heeft Mrs Ertha unieke handgemaakte knuffelpoppen in verschillende culturen uitgebracht. Waar jou kindje niet alleen heel fijn mee kan spelen maar die ook een prachtige accessoire vormen in het interieur van jouw baby- of kinderkamer. De details van deze handgemaakte pop zijn prachtig.

Mrs Ertha Knuffelpop Lilly Toot sen Sugar BeeMrs Ertha Knuffelpop Lilly Toots


Een echte lifesaver voor new born mama's.. deze prachtige muziek doosje Met een lichtje erin die je in 4 verschillende standen kunt zetten. De teddy muziek mobiel is verkrijgbaar in een maan, hart, regen of ster.  De handgemaakte muziekdoosjes in de binnenkant van de mobiel spelen de mooiste liedjes af. {Endless love (hartje),  Fly me to the moon (maan), You are my sunshine (ster), Somewhere over the rainbow (regenboog).

 

Mrs Ertha Night Buggies MaanMrs Ertha Night Buggies

     

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.