Why We Love Mrs Ertha

Why We Love Mrs Ertha

12 mei 2022

Welkom in de wereld van Mrs Ertha. Een merk dat opgezet is door een moeder die de wens had om de leukste kinderkamers voor haar dochters te creëren. Ze wilde de perfecte kinderslaapkamer om in te spelen en te dromen.

Gestart met een kleine 'poster' collectie om de muren van de kinderslaapkamer op te vrolijken. De collecties groeide, kregen een duidelijk handschrift en bereikten steeds meer families en winkels over de hele wereld.

Mrs Ertha staat voor eerlijke productie, duurzame productie en ze kiezen altijd bewust de leverancier zodat ze altijd zorgen dat ze duurzaam blijven produceren.

De producten van Mrs Ertha zijn tijdloze producten in plaats van seizoensproducten. Hierdoor hebben ze een langere gebruiksperiode en koop je dus echt een duurzaam product. Mrs Ertha wilt graag producten verkopen die net zo langs mee gaan als zij verdienen in plaats dat de trends en de huidige markt beslist of een product nog 'in' is.

Mrs Ertha heeft dit seizoen en geweldige zwemcollectie en zomercollectie ontworpen. Unieke zwemvesten met een extra bovenkant waardoor je kindje extra goed blijft drijven in 4 geweldige prints. Zwemvesten in rustige kleuren die voor zowel jongens als meisjes gebruikt kunnen worden.
De zwemcollectie is in dezelfde 4 prints beschikbaar in zowel een badpak, bikini en jongens zwembroeken en allemaal gemaakt van gerecycled polyester.

Mrs Ertha zwemvest          Jongens zwembroek

Of wat dacht je van prachtige poppen? Zachte poppen in 4 verschillende culturen uitgebracht waardoor je kindje nieuwsgierig zal worden naar het verhaal achter de cultuur van de pop. 
Of tijdelijke tatoeages in prachtige prints? Super leuk voor de zomer en makkelijk afwasbaar. 

Mrs Ertha Pop

En een echte lifesaver voor new born mama's.. een prachtig muziek doosje MET een lichtje erin die je in 4 verschillende standen kan zetten. Een teddy muziek mobiel in een maan, hart, regen of ster.  

 Mrs Ertha Night Buggies Maan     Mrs Ertha Night Buggies

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.