Moonie Knuffel | Waarom is de moonie zo populair?

Moonie Knuffel | Waarom is de moonie zo populair?

09 juni 2023

Waarom is de Moonie knuffel de meest populaire knuffelbeer? 

De Moonie beer is de meest populaire knuffelbeer van dit moment. Maar waarom? Deze lieve schattige knuffel is niet zomaar een knuffel. Het is een knuffel met licht, geluid en een hartslag. Een knuffel, nachtlampje én muziekmobiel in één dus. Deze Moonie beer heeft een hele fijne white- en pink noise. Hierdoor valt jouw kindje heerlijk rustig in slaap. Wordt jouw kindje wakker en begint jouw kindje te huilen? Dan speelt de beer een rustgevend en kalmerend geluid af zodat jouw kindje weer heerlijk en rustig in slaap kan vallen.

Moonie ontwerpt kalmerende knuffels die je kindje zo in slaap wiegen. De knuffels hebben verschillende kleuren led lampjes in hun buikje en kunnen de geur opnemen van mama. Samen met de zachte melodie worden ze het beste vriendje van jouw kindje.

Moonie beer knuffelMoonie Beer

Ik kan het mij nog heel goed herinneren. Mijn zoontje kwam iedere avond moeilijk in slaap. Het allerliefste viel hij tegen mij aan in slaap. Hierdoor kreeg ik zelf weinig slaap, sliep ik nachten niet of in de meest ingewikkelde posities. Ik had er alles voor over dat hij een goede nachtrust kreeg. Maar dit brak mij uiteindelijk op. Het maakte mij onzeker. Voor veel kersverse is het best een dilemma als jouw kindje moeilijk in slaapt komt, slecht slaapt of veel huilt. Bij de meeste baby’s zijn dit korte fases, maar bij sommige baby's duurt deze fase langer. Het kan baby’s maar vooral ouders uitputten. Soms is er een oorzaak, zoals bijvoorbeeld een allergie, maar vaak is het de behoefte van geborgenheid die baby’s doet huilen wanneer ze alleen in hun bedje liggen. Hoewel ik de eerste maanden een co-sleeper naast ons bed had staan wilde mijn zoontje maar één ding en dat was geborgenheid. Zo dicht mogelijk tegen mij aan. Mijn geur en hartslag zorgden voor die geborgenheid en zorgden er uiteindelijk voor dat hij heerlijk kon slapen. Maar dit hield ik niet lang vol. Toen ik Lovt Amsterdam overnam ben ik mij gaan verdiepen in deze Moonie beren. Ik wilde deze beer heel graag uitproberen. Was het echt waar? Al die positieve verhalen die deze knuffel beer de meest populaire knuffel van dit moment maakten. Ik besloot hem uit te proberen. De eerste dagen was het even wennen. Maar na een paar dagen merkte ik echt verschil. Het licht en geluid is een geweldige oplossing voor een onrustige baby. De Moonie is namelijk de enige slaapknuffel met een echte opname van de hartslag in de buik van een moeder, dus niet door computers gegenereerd. Ik merkte direct dat mijn zoontje dit geluid herkende, want hij werd hier erg rustig van. Een teken dat hij zich in zijn bedje veilig voelde. De losse adapter in het buikje van de Moonie beer produceert naast de hartslag ook rustgevende zee- en bosgeluiden én heeft een lampje met diverse kleuren. Nog iedere dag gebruik ik de Moonie bij het bed ritueel. Het is in middels zijn grote vriend en hij gaat overal mee naar toe. In begin was het lampje ook erg handig tijdens de nachtelijke verschoningen. Wanneer jouw kindje ouder is en de knuffel niet meer nodig heeft om in slaap te vallen is het ook een ideale knuffel om te gebruiken voor oudere kindjes die bang zijn in het donker.                                            De adapter laadt je op via een USB kabel. De Moonie heeft zo nu en dan een wasbeurtje nodig, dit kan op een eenvoudige manier in de wasmachine maar dan moet je de adapter wel uit het buikje halen. De adapter kan niet in de wasmachine. Ik ben mij er van bewust dat het voor veel ouders een behoorlijke investering is zo'n knuffel. Maar wanneer je echt te maken hebt met slapeloze nachten, een huilende of onrustige baby is dit echt een investering waard.


Details Moonie Beer:

✰ 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen
✰ Afmetingen : 28 x 16 cm
✰ 5 verschillende LED lichtjes
✰ 5 verschillende geluiden (o.a baarmoedergeluid)
✰ Smart cry detector
✰ USB oplaadbaar

We hebben de Moonie knuffels in 3 kleuren in de shop. Moonie Cappuccino, Moonie Sand en Moonie Caramel.

Moonie knuffel - Moonie beer

Moonie wordt gegarandeerd de beste vriend van jouw kleintje en is een echte musthave voor op je babyuitzet lijst.

Tags #moonie

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.