Wanneer alleen de liefde overblijft..

Wanneer alleen de liefde overblijft..

15 juni 2024

Wanneer alleen de liefde overblijft...

Sinds januari 2023 ben ik trotse eigenaar van Lovt Amsterdam. Een webshop voor hippe, duurzame en eerlijke producten voor baby's, jonge kindjes en (aanstaande) mama's. Voor de mooiste inrichting voor baby- en kinderkamers, kraammanden, cadeautjes, baby essentials, hippe en duurzame kleding, unieke invulboeken, speelgoed, etc. kun je met heel veel liefde bij ons terecht. Zelf ben ik troste moeder van Olivier (2 jaar) en ben ik op 15 mei jl. moeder geworden van Hugo ons mooie sterrenkindje. 

Wanneer je zwanger bent is dat een heel mooi gegeven, je bent in verwachting van een klein wondertje. Als geen ander weet ik dat dit niet van zelfsprekend is. Het op de wereld zetten van een gezond kindje is minstens zo'n wonder. We staan er misschien te weinig bij stil wanneer er een kindje geboren wordt, want dit is en blijft een wonder. Zelf werd ik hier een aantal weken geleden nog mee geconfronteerd. Bij de 20 weken echo werd een afwijking gezien. Na 4 weken aan onderzoeken spatte bij 23.6 onze droom uiteen en belanden we in een nachtmerrie. Hugo bleek een ernstige hersenafwijking te hebben. Dit zorgde ervoor dat wij de aller moeilijkste beslissing van ons leven moesten maken. Hiervoor kregen we een paar uur. De beslissing werd genomen uit de allergrootste vorm van liefde. Bij 24 weken werd onze prachtige zoon, Hugo geboren (levenloos). Wat zijn we trots op dit prachtige jongetje. Het verdriet is groot, een ondraaglijke pijn. Rouwen om een kind is eigenlijk iets wat geen enkele ouder zou moeten doen. Daarom wil ik in onze mooie webshop ook plaatsmaken voor verlies en verdriet en ruimte maken voor de liefde voor sterrenkindjes die altijd zal blijven bestaan, ook wanneer het leven eindigt.                                             

In onze webshop vind je daarom nu ook mooie artikelen die troost geven aan pijn en verdriet bij verlies. Hiermee hoop ik troost te bieden en de herinneringen aan jouw dierbare te koesteren. De producten geven woorden aan pijn en verdriet bij verlies van een kindje of andere dierbare. De producten bevatten mooie woorden en gedichten bij verlies en andere moeilijke momenten in het leven. Met deze producten kun je zelf een mooi gedenkplekje maken in huis of je kunt het cadeau geven aan iemand. Liefs door de brievenbus, lichtpuntjes, kaartjes... 

De liefde is voor altijd ook wanneer het leven eindigt. 

Tot dat we ooit weer samen zijn! 

 

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.